IMPORTANT
Asociația Grup de Acțiune Locală Sud-Vest Satu Mare face angajări pe următoarele posturi vacante:

- 1 post cu normă întreagă - animator

- 1 post cu 1/2 normă - expert tehnic evaluare

- 1 post cu normă întreagă - expert tehnic monitorizare

- 1 post cu 1/2 normă - expert tehnic monitorizare

DETALII


Vă anunțăm că Asociația Grup de Acțiune Locală Sud-Vest Satu Mare a fost selectată și s-a semnat contractul de finanțare nerambursabilă pentru elaborarea strategiei de dezvoltare locală integrată a zonelor pescărești.

 Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime


„Promovarea potențialului turistic pe teritoriul a trei Grupuri de Acțiune Locală din Județul Satu Mare„ – Contract de finanţare C421000011263225003/25.05.2015

          HARTA             FILM       BROSURA                 

     


 

 

Autentificare membri GAL

Galerie foto

În perioada 2 - 5 septembrie 2014 s-a desfășurat acțiunea Arta Cooperării organizat de Regionsmanagenment Osttirol în cadrul Rețelei Europene de Dezvoltare Rurală desfășurat în Sillian-Austria unde au participat 30 ( treizeci ) de persoane din partea Asociației Grup de Acțiune Locală Sud-Vest Satu Mare.

În data de 27.08.2014 a fost organizat seminarul ad-hoc cu următoarele teme:

- prezentarea rezultatelor activității GAL-ului de la ultima întălnire, 

- informații de bază în legătură cu desfășurarea acțiunii Arta Cooperării organizat de Regionsmanagement Osttirol în cadrul Rețelei europene de Dezvoltare Rurală organizat în SILLIAN - AUSTRIA în perioada 2-5 septembrie 2014.

Galerie foto

Echipa Compartimentului Administrativ a Asociației Grup de Acțiune Locală Sud-Vest Satu Mare a fost prezentă Ziua Comunei în Comuna Sanislău cu standul de informare și promovare. S-au dat informații celor interesați și s-au împărțit materiale de informare și de promovare.

Galerie foto

Echipa Compartimentului Administrativ a Asociației Grup de Acțiune Locală Sud-Vest Satu Mare a fost prezentă Festivalul Berzelor în Comuna Andrid cu standul de informare și promovare. S-au dat informații celor interesați și s-au împărțit materiale de informare și de promovare.

Pagini

Numărul total de vizitatori: 14238